Er zijn positieve vorderingen voor de verrassing van Cemal

Er zijn positieve vorderingen voor de verrassing van Cemal

Een paar dagen geleden heeft Romy besloten dat ze als verrassing, Cemal zijn vader naar Utopia wil halen met kerst. Met hulp van Mehmet, Billy en Beau heeft ze een brief geschreven die ze wil laten vertalen door de leraar Turks van Cemal. Vandaag belt ze met deze leraar om te vragen of hij de mail heeft ontvangen. Tot haar grote vreugde vertelt de leraar dat hij zelfs al is begonnen met vertalen. Romy kan haar geluk niet op en ook Beau, die bij het telefoongesprek staat is enthousiast. Eenmaal terug in de loods vertelt Romy het goede nieuws aan Mehmet. Ook hij is heel erg enthousiast voor Romy en vindt het erg leuk dat ze dit voor Cemal doet. Dit zijn de belangrijke dingen in het leven benadrukt hij. Dan lijkt al het andere ineens niets meer voor te stellen voegt hij eraan toe. Nu maar hopen dat de brief ervoor zal zorgen dat de vader van Cemal ook echt naar Utopia wil komen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *