Baldr geeft Senna advies rondom het gedoe met Demi

Baldr geeft Senna advies rondom het gedoe met Demi

De afgelopen nacht heeft Senna in het bed van Demi doorgebracht. In zijn ogen was het niet meer dan een onschuldig logeerpartijtje maar volgens Baldr kan Senna ook zomaar zijn vriendin pijn doen met dit soort praktijken. Ik hou van geintjes en gek doen maar ik trek wel mijn grenzen. Ik weet dat je gek bent op je vriendin maar genoeg is genoeg. Je kan er iemand heel onzeker mee maken laat Baldr aan Senna weten. Senna blijft erbij dat het allemaal niets betekent en zijn vriendin zich geen zorgen hoeft te maken. Op deze manier maakt Senna het zich er volgens Baldr wel erg makkelijk vanaf. Je zou je ook eens in je vriendin moeten verplaatsen voegt hij eraan toe. Volgens hem ziet iedereen dat Senna en Demi het wel erg gezellig hebben de afgelopen tijd en moet hij oppassen dat zijn vriendin niet gekwetst wordt. Nu is het de vraag wat Senna gaat doen met het advies van Baldr.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *