Romy vindt Senna echt f*cking dom

Romy vindt Senna echt f*cking dom

Senna zijn logeerpartijtje bij Demi is het gesprek van de dag vandaag in Utopia. Romy kan er niet over uit dat Senna dit gedaan heeft. Ze roept Billy en Madilia bij zich om erover te praten. Ik vind het zo f*cking dom begint ze het gesprek met haar mede bewoners. Volgens Romy kwetst hij zijn vriendin hier heel erg mee, zeker omdat ze tijdens het vorige bezoek heeft aangegeven dat ze het niet leuk vond dat Demi bij hem op schoot heeft gezeten. Billy denkt dat Senna stiekem best weet dat hij over de schreef is gegaan. Anders was hij het vanochtend niet direct komen vertellen voegt ze eraan toe. Al snel gaat het gesprek ook over Demi. Zou ze hem leuk vinden vraagt Madilia zich af. Billy heeft op haar beurt het idee dat ze hem steeds leuker gaat vinden. Romy is het daar alleen niet mee eens. Ik weet zeker dat ze hem niet leuk vindt vervolgd ze stellig. De drie praten nog even verder en kunnen er niet over uit dat Senna zich zo heeft gedragen. Vooral voor zijn vriendin vinden de vrouwen de hele situatie erg vervelend. Ook kunnen ze er met hun hoofd niet bij dat Fay degene is geweest die dit heeft voorgesteld. Ik vind het gewoon echt niet handig sluit Billy het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ina at 16:26

    Ooo Billy toch. Jij kan geen advies geven in deze dingen. Je ben zeker vergeten dat jezelf tal van keren vreemd gegaan terwijl je een relatie had

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *