Madilia haar verstandskies wordt getrokken in Utopia

Madilia haar verstandskies wordt getrokken in Utopia

Al een tijdje heeft Madilia last van haar verstandskies en daarom komt er vandaag een tandarts langs in Utopia. Nadat hij haar verstandskies heeft bekeken, geeft hij haar het verlossende woord. Haar verstandskies moet eruit. Met een angstig gezicht vraagt Madilia wat er allemaal gaat gebeuren. De tandarts legt uit wat hij van plan is en niet veel later kan de behandeling beginnen. Nadat de verdoving is gezet kan de tandarts aan de slag. De overige Utopianen zitten met vertrokken gezichten te kijken naar wat er zich voor hun ogen afspeelt. Na nog wat extra verdovingen kan de tandarts dan echt aan de slag. Madilia vindt het duidelijk spannend maar dat blijkt nergens voor nodig want binnen enkele ogenblikken is haar verstandskies er al uit. De groep geeft haar een groot applaus en Madilia is van haar klachten af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Mirian at 13:50

    Waarom moet dit in Utopia gebeuren en kan zij niet gewoon naar een tandarts praktijk. Is daar ook veel hygiënischer dan in Utopia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *