Gaan Mehmet en Senna op Johan stemmen?

Gaan Mehmet en Senna op Johan stemmen?

De stemronde komt steeds dichterbij en hiermee komen ook de gesprekken hierover op gang. Als Cemal en Mehmet met z’n tweeën zijn vraagt Cemal of Mehmet al weet wat hij gaat doen met zijn stemmen. Ja antwoordt Mehmet overtuigend. Ik weet het eigenlijk ook al reageert Cemal. Dan hoeven we niet eens namen te noemen voegt Mehmet er lachend aan toe. Het is duidelijk dat de twee elkaar met weinig woorden begrijpen. Ondanks dat de twee dezelfde persoon in gedachte hebben, hanteren ze andere criteria. Ik kijk naar de samenleving legt Mehmet uit. Daarin schiet hij ontzettend tekort gaat hij verder, doelend op Johan. Bij hem gaat het om de vraag wie er in zijn Utopia past. Dan kan hij nog zo goed bouwen, je moet ook met hem samenleven benadrukt hij.  Ondanks dat Mehmet nog maar net in Utopia is, is het voor hem duidelijk. Of hij zich aan zijn woord houdt zal blijken tijdens de nominaties.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *