Baldr geeft kritiek op Linda haar plannen voor een nieuwe structuur

Baldr geeft kritiek op Linda haar plannen voor een nieuwe structuur

Linda en Beau zijn al een tijdje bezig met een plan te bedenken om de structuur in Utopia aan te pakken. Door middel van een filmpje hebben ze hun idee uitgelegd. Vandaag laat Linda het filmpje aan Baldr zien omdat ze benieuwd is naar zijn kritiek. Ik zie te veel mankementen begint Baldr als het filmpje is afgelopen. Volgens hem zijn er een aantal dingen waar de dames nog niet goed genoeg over hebben nagedacht. En noemt hierin bijvoorbeeld het groepsproces. Als alles moet worden goedgekeurd door vijftien mensen duurt het allemaal veel te lang legt hij verder uit. Er zijn nog een aantal dingen waar Baldr vragen over heeft. Samen met Linda bespreekt hij hoe het eventueel anders zou kunnen en de twee denken rustig na over de beste oplossing. Wordt er morgen in het centraal meer duidelijk over de nieuwe plannen van Linda en co?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *