Chipp is de slordigheid rondom de boekhouding zat

Chipp is de slordigheid rondom de boekhouding zat

Al een tijdje is er veel te doen rondom de financiën van Utopia. Een klein groepje bewoners doet een poging om de boel op orde te krijgen maar vandaag wordt er weer een ontdekking gedaan waar Chipp niet blij van wordt. Het blijkt dat Romy iets heeft besteld zonder het door te geven aan de verantwoordelijken voor de boekhouding. Hierdoor gaan we dus naar de kloten zegt hij geïrriteerd tegen Linda en Beau. Volgens hem is het cruciaal dat mensen doorgeven wat ze besteld hebben, zodat het financiën team op de hoogte is van de facturen die nog binnen gaan komen. Anders gaat het weer mis benadrukt hij. Als Romy erbij wordt gehaald wordt haar gevraagd waarom ze haar bestelling niet heeft doorgegeven. Volgens Romy is er sprake van miscommunicatie. Na een korte discussie blijkt dat er niet zoveel aan de hand is maar Chipp wil Romy toch echt op het hart drukken dat duidelijkheid het allerbelangrijkste is. Gaat het de bewoners lukken de boel weer op orde te krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *