Chipp en Madilia kunnen steeds beter met elkaar omgaan

Chipp en Madilia kunnen steeds beter met elkaar omgaan

Het is Demi en Fay opgevallen dat Chipp en Madilia de laatste tijd steeds beter met elkaar omgaan. De twee hebben zelfs kleine gesprekjes. En wie had dat enkele weken geleden voor mogelijk gehouden? De twee konden het met elkaar totaal niet vinden. Demi en Fay besluiten Madilia daarom even apart te nemen om over de verbeterde situatie te praten. Laatst waren jullie aan het praten en ik was best wel trots op Chipp zegt Fay. Je lachte zelfs om hem voegt ze er verbaasd aan toe. Madilia laat weten dat ze dat ook gemerkt heeft dat de ongemakkelijkheid tussen Chipp en haar weg is. Ik ben ook iemand die niet lang met haatgevoelens blijft zitten legt ze verder uit. Chipp bood zelfs net aan om Linda te halen toen Madilia in de tandartsstoel lag. Dat was echt heel lief zegt ze tegen Demi en Fay. Fay knikt met een glimlach van oor tot oor. Het gesprek wordt afgesloten met een dikke knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *