Linda is kwaad op Johan omdat hij ongevraagd koffie heeft gepakt

Linda is kwaad op Johan omdat hij ongevraagd koffie heeft gepakt

Er zijn acht pakken koffie van de vide verdwenen en daar is Linda op zijn zachtst gezegd niet blij mee. Vanuit allerlei hoeken heeft ze namelijk gehoord dat Johan de dader is maar wanneer ze hem daar mee confronteerde ontkende hij. Tegen Madilia, Billy, Demi en Fay besluit Linda haar frustraties te uiten. Hij pakt die koffie voor zichzelf omdat hij bang is dat er straks niets meer is. Daar word ik echt woest om. En als ik het hem vraag dan zegt hij nee vertelt ze gefrustreerd. Billy zegt dat Romy er tijdens het eten naar wil vragen. Dan moet hij gewoon vertellen dat hij het heeft voegt ze eraan toe.De stemmingen worden zo wel heel erg makkelijk reageert Linda nog altijd boos. En laat weten dat ze benieuwd is of Johan zal toegeven dat hij degene is die de koffie van de vide heeft gehaald. Billy denkt van wel en geeft aan dat ze hem er anders wel mee zal confronteren. Het vervolg lees je zo!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joke gotte at 20:08

    Waarom moet de koffie op de vide staan bij het opperhoofd Linda ,die zegt dat ze altijd eerlijk is nou genoeg beelden en gesprekken gezien hoe ze het achter de ellebogen heeft , Nou mag haar Billy het oplossen laat me niet lachen die moet ze helemaal niet achter haar rug kan ze er wat van maar durft net als de rest Billy niet aante spreken op haar gedoe .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *