Linda vraagt aan de groep wie er ongevraagd koffie heeft gepakt

Linda vraagt aan de groep wie er ongevraagd koffie heeft gepakt

Linda is er achter gekomen dat er ongevraagd koffie van de vide is gehaald. Tijdens het eten vraagt ze de groep wie het heeft gepakt. Het blijft helaas erg stil, tot grote frustratie van Linda. Fijn dat iemand blijkbaar wel de ballen heeft om die koffie te pakken maar niet om het toe te geven vervolgd ze boos.vBilly beschuldigt vervolgens Johan, die achter de computer zit. Er is hier één iemand die ik heb horen zeggen dat hij alles best vindt, zolang hij zijn koffie maar heeft voegt ze eraan toe. Johan ontkent in alle toonaarden, tot grote woede van Billy. Johan alsjeblieft! Je bent de boel voor de gek aan het houden roept ze boos uit. Hoe dan ook mensen! We hebben crisis maar blijkbaar is er iemand die voor meer dan 100 euro koffie wegpakt roept Linda vervolgens sarcastisch tegen de groep. Laten we hopen dat de avond verder rustig verloopt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *