Mehmet geeft José het advies zich niet zo af te zonderen

Mehmet geeft José het advies zich niet zo af te zonderen

Sinds José haar nieuwe werkplek bij het kantoor heeft, kan iedereen haar zien werken. Met Mehmet praat ze over haar nieuwe plekje. José vindt de rumoerigheid toch lastig en dat er constant spullen van haar worden gepakt, vindt ze ook niet zo fijn. Ze vertelt aan Mehmet dat ze haar oude werkplek onder het penthouse van Billy wel mist. Wel vindt ze het gezelliger om tussen de andere bewoners te zitten maar voelt zich af en toe wel bezwaard om te werken. Nu heeft iedereen helemaal het idee dat ik godganse dag zit te werken voegt ze eraan toe. Dit begrijpt Mehmet op zijn beurt en hij moet eerlijk toegeven dat hij als nieuweling ziet dat ze vaker op haar werkplek zit dan mengt in de groep. Probeer je niet te veel af te zonderen adviseert hij José.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *