Bridget Maasland komt naar Utopia om thee met José te drinken

Bridget Maasland komt naar Utopia om thee met José te drinken

Als Fay afgelopen avond achter de computer zit ontdekt ze een leuke mail voor José. Snel roept ze haar erbij en ook een paar andere bewoners komen bij de computer staan uit nieuwsgierigheid. Het blijkt een mail van Bridget Maasland te zijn. Bridget is eerder ook al in Utopia geweest voor een interview en ze is van plan om binnenkort weer langs te komen. Fay leest de mail voor waarin staat dat Bridget 12 december samen met haar moeder, de beste vriend van haar moeder en haar schoonvader bij José op de thee wil komen. De moeder van José is namelijk groot fan van Utopia. Om het nog leuker te maken, belooft Bridget om een verrassing mee te nemen voor José. Iedereen reageert enthousiast en op José haar gezicht verschijnt een grote glimlach. Wat gezellig zegt Fay. José besluit meteen een mail terug te schrijven, want natuurlijk is Bridget Maasland van harte welkom.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *