Vandaag gaan Romy, Billy, Beau en Linda hun nieuwe structuur presenteren

Vandaag gaan Romy, Billy, Beau en Linda hun nieuwe structuur presenteren

Sinds het idee van Chipp om Utopia bv te splitsen in twee groepen is Romy al tegen. Ze is zelfs een tegenbeweging gestart. Billy, Beau en Linda hebben zich bij haar groepje aangesloten. De vrouwen zijn meerdere keren bij elkaar gekomen om een nieuwe structuur te bespreken en een bijbehorend financieel plaatje. Het plan was om dit idee afgelopen avond te presenteren maar hier komen ze toch op terug. Volgens Beau is niemand meer scherp. Hier is Romy het mee eens. Het lijkt hen dan ook beter om morgenochtend tijdens het centraal hun verhaal te doen. Dan is iedereen fris en fruitig voegt Romy eraan toe. Dit is dan ook wat de vrouwen gaan doen en ze hebben er zin in, al verwachten ze wel wat kritiek. We komen er op deze nieuwe dag dus op terug. Hoe gaat de groep reageren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *