Romy, Beau, Linda en Billy willen een tegenbeweging starten tegen de splitsing van Utopia bv

Romy, Beau, Linda en Billy willen een tegenbeweging starten tegen de splitsing van Utopia bv

Zoals Billy bij Chipp aangaf, wil ze eerst met Romy de splitsing bespreken. Samen met Beau gaat ze het gesprek met Romy in de caravan aan. Billy laat weten dat het een gewetenskwestie is. Wat er de vorige keer is gebeurd en hoe Romy zich heeft gevoeld, vind ik het niet waard begint ze haar verhaal. Hier sluit Beau zich bij aan. Jullie moeten echt doen wat jullie willen maar weet dat dit wel een ver van mijn bed show is reageert Romy. Beau en Billy knikken begrijpend. Beau geeft toe dat ze sowieso twijfelt, ook om andere redenen. Zo staat ze wel achter het idee van Chipp maar ziet zo nog een aantal dingen niet terug in de praktijk die ze wel had verwacht. Het feit dat niet iedereen zich bij Chipp zijn groepje kan aansluiten, vindt ze niet kunnen.  Billy merkt daarna op dat ze wel met een nieuw en betere structuur wil komen als ze Chipp zijn voorstel afwijst. Romy haakt hierop in en laat weten dat ze al van plan is om met een tegenbeweging te komen. Ik wil laten zien dat het ook kan, zonder een splitsing voegt ze er stellig aan toe. Hier willen Beau en Billy zich wel bij aansluiten.

Nu Billy, Beau en Romy van plan zijn om een tegenbeweging te starten besluiten ze Linda erbij te roepen. Linda is namelijk al een tijdje bezig met het opzetten van een nieuwe structuur. De dames bespreken met z’n vieren in de caravan hoe zij hun ideale structuur voor zich zien. Linda laat weten dat ze al een aantal dingen op papier heeft gezet. Alle vier zijn ze erover eens dat iedereen eigen verantwoordelijkheid moet hebben voor zijn of haar eigen geld en dat bij rekeningen iedereen zijn eigen deel moet mee betalen. De vaste lasten worden verdeeld over alle bewoners. Linda merkt ook op dat ze zonder het groepje van Chipp, met de overige twaalf bewoners dus, dit plan kunnen doorvoeren. Met z’n vieren praten ze nog even door welke ideeën ze zouden willen doorvoeren. Het lijkt erop dat ze het met veel dingen eens zijn. Wordt vast en zeker vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *