Baldr wil een mega stunt uithalen en aan Chipp vertelt hij zijn plan

Baldr wil een mega stunt uithalen en aan Chipp vertelt hij zijn plan

Baldr en Chipp zitten afgelopen avond achter de computers, op een gegeven moment begint Baldr ineens te fluisteren. Ik heb zin om vanavond een mega stunt uit te halen voor sinterklaas. Wat wil je doen dan vraagt Chipp op enthousiaste toon. Dat moeten we nog bedenken reageert Baldr. Maar hij laat weten dat hij al wel een idee heeft. Zo lijkt het hem grappig om vijftien gedichten te schrijven en deze op de ramen te plakken. Met allemaal grappige persoonlijke dingen er in voegt hij er verder aan toe. Chipp vindt het op zijn beurt een goed idee maar betwijfelt of het praktisch haalbaar is omdat de computers de hele avond bezet zijn. Na wat rondvragen komt Chipp tot de conclusie dat hij en Baldr de computer vanavond kunnen gebruiken en hun plannetje kunnen uitvoeren. Wordt vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *