Hoe verliep de tweede date van Johan en Beau?

Hoe verliep de tweede date van Johan en Beau?

Beau en Johan hebben laatst hun eerste date gehad. Vanavond zal de tweede date plaatsvinden. Ondanks dat Billy een emotionele dag heeft besluit Beau de date toch door te laten gaan. Met Romy bespreekt ze afgelopen avond het plan. Ik wil het graag simpel houden begint Beau. Omdat het avondeten al klaar is kan ze daar niks meer mee doen. Maar ik kan wel een leuk toetje maken voegt ze eraan toe. Romy is enthousiast en samen brainstormen de twee over een lekker toetje. Ze zijn het erover eens dat het toetje in de boot gegeten moet worden, romantisch en knus. Romy biedt vervolgens aan om te helpen bij het maken van een lekker toetje. Daarna de is het de taak aan Romy om Johan naar de boot te sturen. De twee hebben er ontzettend veel zin in en gaan enthousiast aan de slag.

Als uiteindelijk de voorbereidingen getroffen zijn kan de tweede date van Beau en Johan beginnen. Beau wacht Johan op in de boot en Johan is blij verrast. Ik ben helemaal flabbergasted laat hij aan haar weten. De twee gaan gezellig op bed liggen en proosten op hun tweede date. Ze kletsen over van alles en nog wat en om elkaar beter te leren kennen, spelen ze een vragenspel. Het is weer een geslaagde date. Zal er dan toch iets opbloeien tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *