Senna vraagt stem advies aan Johan

Senna vraagt stem advies aan Johan

De stemronde komt er weer aan en dat betekent dat ook de gesprekken hierover op gang komen. Senna neemt Johan voor zijn tweede date nog even mee naar het cordwoord om iets met hem te bespreken.

Ik zit ergens mee begint Senna het gesprek. En ik denk dat ik jou wel kan vertrouwen voegt hij eraan toe. Daarna legt hij uit dat hij niet weet wat hij moet doen met de stemmingen en hij vraagt Johan om tips. Doen wat je gevoel zegt reageert Johan. Senna laat weten dat dit niet zo makkelijk is omdat zijn gevoel vaak veranderd. Ik vind het ook lastig geeft Johan toe. Senna wil niemand kwetsen en daarom vindt hij het verdelen van zijn stemmen lastig. Moet ik persoonlijk stemmen of niet denkt hij hardop na. Je moet alle factoren meenemen adviseert Johan hem. Ondanks dit advies weet Senna nog niet helemaal wat hij gaat doen. Wat hij wel zeker weet is dat hij zijn stemmen gaat verdelen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *