René heeft geen zin in de stemronde maar is niet bang stemmen te krijgen

René heeft geen zin in de stemronde maar is niet bang stemmen te krijgen

Ook Cemal en René bespreken de naderende stemronde. Als Cemal aan René vraagt wat hij gaat doen met zijn stemmen antwoordt René dat hij daar nog niet echt over heeft nagedacht. Wat hij wel weet is dat hij geen zin heeft in de stemmingen. Hij ziet het liefst dat de groep blijft zoals hij is. Cemal laat weten dat hij er wel over na heeft gedacht maar niet van plan is te zeggen op wie hij gaat stemmen. Wil jij niet op Chipp stemmen vraagt hij nieuwsgierig. Nee antwoordt René kort maar krachtig. Ondanks dat hij het op dit moment niet goed kan vinden met Chipp heeft hij geen behoefte om hem stemmen te geven. We konden het ooit goed vinden legt hij verder uit. Daarna vraagt Cemal of René bang is om stemmen te krijgen. René laat weten dat hij dat niet is.  Ik kan er zo negen krijgen maar het kunnen er ook twaalf zijn voegt hij eraan toe. Maar ik ben nog niet klaar hier, dus ik ga nergens naartoe benadrukt hij verder. Cemal vermoedt op zijn beurt dat René wel stemmen zal krijgen. En denkt dat hij samen met Billy en Johan genomineerd zal komen. Of Cemal gelijk heeft, dat zal volgende week duidelijk worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *