Billy mist diepgang maar is blij dat ze flink wat steun krijgt

Billy mist diepgang maar is blij dat ze flink wat steun krijgt

Afgelopen avond besluit Demi het gesprek aan te gaan met Billy. Demi heeft namelijk gemerkt dat er iets aan de hand is met haar.

Ik vind je een beetje afwezig vandaag begint Demi tegen Billy terwijl ze een arm om haar heen slaat. Was ik ook antwoordt Billy. En vertelt vervolgens dat ze even niet zo lekker in haar vel zit. Zo heeft ze post gehad die haar aan het denken heeft gezet. Daarnaast zit het gedrag van Johan haar ook nog steeds dwars. Niet veel later vraagt ook Beau, die net haar date met Johan achter de rug heeft hoe het met Billy gaat. Ik mis wat diepgang legt Billy uit waarna ze zichzelf weer moed in praat. Ik heb genoeg mensen om me heen die er voor me zijn. Zo vind ik het fijn dat Senna altijd even komt kijken hoe het met mij gaat. En ik heb ook Romy en de twins voegt ze eraan toe. Iedereen is er voor je antwoordt Beau. Dit lijkt Billy goed te doen en langzaam komt ze uit het dal waar ze inzit. Het komt allemaal goed verzekert ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *