Chipp, Fay en Demi bespreken de naderende stemronde

Chipp, Fay en Demi bespreken de naderende stemronde

Chipp heeft de tweede pinpas ontvangen en de hele dag is zijn glimlach niet van zijn gezicht verdwenen. Afgelopen avond laat hebben Demi en Fay het weer over de afsplitsing van de bv. Fay is enthousiast en wil morgen alle voorbereidingen gaan treffen. Gaan we het nog groots aankondigen, zodat iedereen het weet vraagt Demi zich af. Fay weet het op haar beurt niet zo goed, ze gaat er eens een nachtje over slapen. Chipp stapt  niet veel later het kasteel in en oppert het idee om hun stemmen niet uit de spreken. Hij vindt het veiliger om hun mening voor zich te houden zodat er niet tactisch gestemd kan worden. Het is veel te gevaarlijk, ik vertrouw niemand benadrukt hij. Je hoeft niet bang te zijn voor Mehmet, hij geeft zijn stemmen aan Romy, Cemal en Beau vervolgd Demi op fluistertoon. Hij kan binnen twee weken geen mening vormen en denkt dat zij toch niet op de bank komen vervolgt ze haar verhaal. Chipp lacht en vindt het niet zo slim van Mehmet. Hij hoopt dat mensen hem ompraten om op iemand te stemmen die hij echt naar huis wil hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *