René en Cemal beginnen hun dag extra goed met post!

René en Cemal beginnen hun dag extra goed met post!

Een nieuwe dag in Utopia is weer aangebroken en dat betekend weer nieuwe gebeurtenissen! En voor twee bewoners begonnen deze dag extra goed. Beau is al vroeg wakker, ze loopt niet veel later richting de brievenbus om de post te halen. Vandaag hebben René en Cemal brieven van hun familie en vrienden. Als eerste brengt ze Cemal zijn post. Wow, wat veel reageert hij blij. Cemal gaat snel aan de keukentafel zitten en scheurt zijn post blij open. Hij begint enthousiast te lezen en al snel verschijnt er een grote glimlach op zijn gezicht. Daarna is het de beurt aan René, ook hij veert op bij het zien van zijn post. Veel plezier roept Beau hem blij toe. René blijft lekker in bed liggen om zijn post te lezen. Voor wat we mee hebben gekregen lijkt het allemaal positief te zijn. Wat zal deze nieuwe dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *