Johan heeft gehoord dat verschillende bewoners op José willen stemmen

Johan heeft gehoord dat verschillende bewoners op José willen stemmen

Johan en Baldr het al over de aankomende stemronde. Ik hoor rare geluiden, over dat sommige mensen José naar huis willen stemmen vertelt Johan aan Baldr. Baldr reageert verbaasd en merkt op dat hij nog maar van één iemand weet hoe die gaat stemmen en dat is Senna. Johan vindt het op zijn beurt dom als de bewoners op José stemmen, puur omdat ze de laatste tijd wat slechter in haar vel zit. Zij is gewoon een Utopiaan voegt hij er stellig aan toe. Baldr denkt dat waarschijnlijk persoonlijke issues meespelen als bewoners op José gaan stemmen, een andere reden kan hij niet bedenken. De twee vinden de stemronde maar lastig. Johan gaat er in ieder geval wel vanuit dat hij genomineerd wordt maar hij blijft er rustig onder.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *