Chipp is niet gediend van de kritiek die Beau uit over de splitsing

Chipp is niet gediend van de kritiek die Beau uit over de splitsing

Nadat Chipp afgelopen avond aan Beau en Billy vroeg of ze bij zijn bv wilde horen, hebben de twee veel gepraat met elkaar en met Romy en Linda. Billy heeft al laten weten dat ze niet met Chipp zijn groepje mee zal doen en ook Beau heeft zo haar twijfels. De dames zijn van plan om samen met Romy en Linda met een tegenbeweging te komen, waarbij de hele groep kan aansluiten. Als Chipp en Beau vandaag achter de computer zitten en Beau laat weten dat ze twijfels heeft. Ik denk niet dat je met drie of vier mensen het zakgeld kan opeisen en de rest het niet kan krijgen legt ze aan Chipp uit. Chipp antwoordt dat dit niet gaat gebeuren en is duidelijk geïrriteerd door deze kritiek. Hij beweert dat Beau eerder wel met het zakgeld opeisen instemde en nu ineens erop terugkomt. Chipp liet eerder ook al aan Billy weten dat hij zich irriteerde aan de vragen die Beau aan hem blijft stellen en het lijkt erop dat deze irritaties weer omhoog komen. Beau stelt nog een paar vragen over de splitsing en Chipp blijft geïrriteerd reageren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *