De splitsing van Utopia bv moet beter uitgewerkt worden volgens Linda en Beau

De splitsing van Utopia bv moet beter uitgewerkt worden volgens Linda en Beau

Na het gesprek over de afsplitsing van Chipp, doet Beau ook haar verhaal bij Linda en Romy. Ze staan in het weiland en bespreken ook de afsplitsing van Chipp. Hij staat hier zo zakelijk in maar ik heb er te veel gevoel bij. Ik wil het graag met de hele groep doen laat Beau haar mede bewoners weten. En is van mening dat als je 100 procent naar je zelf doet, de bv niet meer kan groeien. Ook vertelt Beau dat Chipp erg geïrriteerd is omdat Beau nog niet tot een definitieve keuze is gekomen. Ik denk dat hij niet beseft hoeveel facturen er binnenkomen, ik denk dat ze met hangende pootjes terugkomen reageert Linda. De twee zijn het erover eens dat de voors en tegens beter uitgewerkt moeten worden en dat het plan met maar een paar mensen niet gaat werken. Ik ga zo wel even met Chipp zitten, dan laat ik hem weten dat ik afhaak laat Linda aan Beau weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *