Presenteren Billy, Beau, Linda en Romy vandaag hun plannen voor de bv?

Presenteren Billy, Beau, Linda en Romy vandaag hun plannen voor de bv?

Billy heeft het gesprek van Beau en Chipp gehoord. Iets later laat ze aan Beau weten dat Chipp erg geïrriteerd overkomt. Hoewel ze het goed vindt van Beau dat ze al een beetje heeft laten doorsijpelen dat de rest van de groep misschien ook de regels van Chipp gaat opnemen, adviseert ze Beau toch om voor de rest haar mond te houden. Ik zou nu wachten tot we met een plan komen fluistert ze naar Beau. Dit begrijpt Beau en ze knikt. Ze kon het alleen niet laten om haar kritiek niet te uiten. De twee hebben het erover dat zij, Linda en Romy vandaag de plannen moeten presenteren. Romy komt langs lopen en Billy grijpt gelijk de kans om dit ook aan Romy voor te stellen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *