Beau is niet meer welkom zich aan te sluiten bij het splitsing groepje van Chipp

Beau is niet meer welkom zich aan te sluiten bij het splitsing groepje van Chipp

Chipp is al een tijdje bezig met het splitsen van Utopia bv. Gisteren heeft hij de tweede pinpas ontvangen en dat betekent dat zijn plan in werking kan worden gezet. Demi en Fay sluiten zich zonder twijfel aan bij Chipp zijn groepje. Beau, Linda en Billy gaven gisteren aan te twijfelen. Billy en Linda hebben uiteindelijk besloten zich niet bij het groepje van Chipp te voegen. Zij starten een tegenbeweging met onder andere Romy. Beau twijfelt op haar beurt nog steeds maar Chipp en de tweeling zijn dit meer dan zat. Het stoort hen dat Beau elke keer dezelfde vragen stelt maar geen knopen doorhakt, terwijl het voor het drietal al duidelijk is dat Beau zich niet zal aansluiten. Ook heeft Beau haar kritiek geuit op het idee van Chipp, iets wat bij hem helemaal in het verkeerde keelgat is geschoten. Ik ben helemaal klaar met haar zegt Chipp dan ook geirriteerd tegen de tweeling. Echt, f*ck Beau gaat hij verder.  En laat weten dat het hem enorm stoort dat Beau ineens kritiek op zijn plan heeft terwijl ze voorheen enthousiast was. Misschien durft ze het niet, omdat ze met iedereen goed kan opschieten reageert Demi. Het is jammer voor haar voegt Fay eraan. Het drietal denkt dat ook dat Beau spijt gaat krijgen dat ze niet meedoet aan het splitsen van de bv. Maar één ding is duidelijk, mocht Beau zich bedenken en zich toch willen aansluiten dan is ze niet meer welkom.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *