Heeft Cemal de geschreven brief voor zijn vader gelezen?

Heeft Cemal de geschreven brief voor zijn vader gelezen?

Een minder sterke kant van Romy is opruimen. Ze raakt regelmatig wat kwijt omdat ze door slordigheid vergeet waar ze het heeft laten liggen. Ook vandaag is het weer raak en Chipp gaat snel naar Romy om te vertellen dat hij wat heeft gevonden. Chipp heeft namelijk de geschreven brief voor Cemals vader bij de computers gevonden. Hij heeft hem snel aan Fay gegeven, zodat Cemal hem niet kon zien. Romy haar mond valt open van schrik. Oh, wat stom roept ze uit. Toch denkt ze dat Cemal het niet heeft gezien, want volgens haar heeft hij niet achter de computer gezeten vanmorgen. Chipp kan wel lachen om dit slordige foutje van Romy en laat haar weten dat Cemal het waarschijnlijk wel aan haar had verteld, als hij de brief had gezien. Dit denkt Romy ook en bedankt Chipp voor zijn oplettendheid.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *