Romy vindt het bijzonder dat de splitsing er echt komt

Romy vindt het bijzonder dat de splitsing er echt komt

Terwijl Chipp met Billy en Beau praat over de splitsing van Utopia bv komt Romy aanlopen. Billy legt haar vervolgens uit dat ze het moeilijk vindt om zich aan te sluiten bij het groepje van Chipp zonder eerst met haar te praten. De twee spreken dan ook af om dit veelbesproken onderwerp zo samen te bespreken. Voordat dit gesprek plaatsvindt loopt Romy met Cemal naar buiten. Ze vertelt hem dat de tweede pinpas er is en dat Billy er nog steeds over nadenkt om zich aan te sluiten bij het groepje van Chipp. Ik wist niet dat dit nu al ging gebeuren reageert Cemal. Romy geeft aan dat ze ook niet doorhad dat het plan al doorgevoerd wordt. Dit is niet mijn Utopia benadrukt Romy daarna. En ik ben benieuwd welke mensen hier toch aan mee gaan doen, terwijl ze weten dat ik het niet chill vind gaat ze verder. Cemal deelt deze nieuwsgierigheid maar heeft weinig vertrouwen in het plan van Chipp. Maar als ze het door willen voeren, dan is het oké gaat hij verder. Ik vind het bijzonder sluit Romy zuchtend af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *