Chipp vraagt Beau en Billy of zij zich aan willen sluiten in zijn “splitsing groepje”

Chipp vraagt Beau en Billy of zij zich aan willen sluiten in zijn “splitsing groepje”

Gisteren heeft Chipp de tweede pinpas binnengekregen en dit betekent dat zijn plan om de bv te splitsen kan beginnen. Hij wil Utopia bv in tweeën opsplitsen en wil nu duidelijkheid over wie zich aansluit bij zijn groep.

Demi en Fay hebben het idee van Chipp vanaf het begin af aan gesteund en zij zitten dan ook in zijn groepje. Al het geld wat zij verdienen zal regelrecht naar de nieuwe rekening gaan. Gisteren sprak Chipp ook al met Linda om te vragen of ze nog meedoet. Linda gaf aan dit in de avond te laten weten. Chipp besluit ook Beau en Billy even apart te nemen. En vertelt zijn mede bewoners in het kort wat de splitsing en de aparte bankrekening precies inhoudt.  En ik wil van jullie weten of jullie meedoen voegt hij eraan toe. Billy en Beau geven niet direct antwoord op zijn vraag. De twee hebben eerst nog wat vragen. Chipp geeft antwoord op al deze vragen maar wil dan toch echt duidelijkheid hebben.  Voor Chipp zijn antwoord krijgt vertelt Billy dat ze het moeilijk vindt om aan te sluiten bij Chipp zijn groepje. Dit omdat ze Romy daarmee kwetst. Ik wil eerst met haar praten voegt ze eraan toe. Zelf ziet Billy in dat dit plan, zakelijk gezien, niks met Romy te maken heeft. Want zakelijk gezien zou ik er zo in stappen maar ik wil niet aan haar gevoel voorbij gaan legt ze verder uit. Daarom besluiten Beau en Billy, net als Linda er later op terug te komen met hun definitieve besluit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *