De verdenkingen van de verdwenen koffie staan nog steeds op Johan

De verdenkingen van de verdwenen koffie staan nog steeds op Johan

Linda heeft ontdekt dat er voor 100 euro aan koffie is verdwenen. Meerdere bewoners wijzen in de richting van Johan, maar tijdens de confrontatie ontkende hij stellig. Tot ongenoegen van Billy want zij weet vrijwel zeker dat Johan het gedaan moet hebben. Afgelopen avond besprak ze het dan ook met Romy. Wat ontzettend kinderachtig zegt ze tegen Romy. Hij heeft zelf tegen me gezegd dat hij tevreden is als hij zijn koffie heeft gaat ze verder. Ook de andere bewoners verdenken Johan, ondanks dat hij nog steeds ontkent. Billy, Beau en Romy denken dan ook dat dat de koffie ineens weer terecht zal komen. Hij gaat die zakken terug leggen, let maar op fluistert Billy. Ondertussen houdt Linda alle opties nog open. Weet jij echt niks over die koffie vraagt ze aan René. Ik weet echt geen f*ck van die koffie antwoordt hij. Linda zucht.En laat weten dat ze het niet uit kan staan. Maar moet accepteren dat de kans groot is dat ze er nooit achter zal komen wie dit gedaan heeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 15:24

    Ik zal er niet gek van opkijken dat Billy het heeft gedaan ..alleen maar om Johan een hak te zetten bij de andere bewoners. .en dat ze op hem stemmen? …………omdat mw.Billy Utopia van het jaar wilt worden!!!!!!!!! Maar dat wordt ze niet ga lekker weg ………….Cemal moet gewoon Utopia van het jaar worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *