Johan heeft besloten niet meer met Billy te praten omdat zij hem vals beschuldigd

Johan heeft besloten niet meer met Billy te praten omdat zij hem vals beschuldigd

Wat gebeurd er afgelopen avond nog meer in de mini samenleving? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Afgelopen avond stond nog steeds in het teken van de verdwenen koffie. De meeste bewoners denken dat Johan de schuldige is terwijl hij blijft ontkennen. Johan heeft op zijn beurt besloten niet meer met Billy te praten. Die beschuldigd mij vals legt hij tegen Baldr uit. Baldr hoort zijn verhaal aan maar reageert er verder niet op. Niet veel later gaat hij samen met Linda aan de slag voor de financiën. Als Linda en Baldr klaar zijn met de financiën sluiten ze aan bij Romy, Beau en Madilia die op de bank zitten te kletsen. Hebben jullie zin om allemaal mee te gaan naar de koeien vraagt Beau. De bewoners reageren enthousiast en met een groepje vertrekken ze naar de dieren om deze te verzorgen. De rest van de bewoners zijn verder bezig met zijn of haar eigen ding. Kortom een rustig avondje… Wat zal de nieuwe dag brengen? We komen er snel weer op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *