Hiske over haar leven na Utopia

Hiske over haar leven na Utopia

Utopia is alweer even voorbij, Hiske heeft Utopia 2 uiteindelijk gewonnen. En de winnares heeft een interview gegeven over haar leven na het realityprogramma wat we in dit bericht voor je beschrijven.

Hiske laat weten dat ze niet verwacht had het programma zou winnen. Toen ik 24 stemmen kreeg had ik zoiets van wow ik ga misschien nog een kans maken. Maar toen ik de finale in ging had ik totaal niet het idee dat ik zou winnen. En gelukkig wel, waar ik erg blij mee ben! Terug in de normale wereld bevalt Hiske wel. Ik keek er erg naar uit om mijn vrienden, familie en moeder te zien voegt ze eraan toe. Ik mis Utopia ook wel maar het is ook erg fijn om weer terug te zijn in je eigen wereld. Ze vertelt daarna dat ze buiten Utopia ook bijna geen vlees meer eet. Het word moeilijker maar ik wil het wel volhouden. Ik ben natuurlijk 20 kg afgevallen in Utopia en dat wil ik graag zo houden. Plus het feit dat het eten van vlees wat minder goed voor je is. Daarna wordt er gevraagd bij wie ze haar hart kan luchten. Hiske antwoordt Kristel en ook zeker bij mijn moeder maar ook alle lieve mensen om mij heen die heel dicht naast mij staan. Voor elke situatie is dat wel anders daar maak ik ook mij keuze op. Als ze nog meer geld zou winnen zou ze iets goeds willen doen, reizen of op een hele bijzondere plek een huis hebben zoals een boomhut. Theater en muziek kan Hiske erg van genieten. Maar ook van het lekker thuis zijn en rommelen vervolgt Hiske. Hiske is het meest dankbaar voor het leven wat ze heeft. Wie ze is en met al haar vrienden om haar heen. Ik heb een geweldig leven met lieve mensen om mij heen. Wie is Hiske in een aantal woorden wordt er daarna gevraagd. Genieter, serieus, wil graag verandering brengen en relaxt antwoordt ze. Als laatst wordt er gevraagd of Hiske nog een boodschap heeft voor alle fans van Utopia. Ja zegt Hiske, ik wil iedereen nog altijd bedanken. Het is nu al bijna drie weken gestopt en jullie zijn nog zo actief. Jullie leven zo met ons mee en dan ben je wat mij betreft een die hard fan. Verspreid nog steeds die lieve woorden en volg ons leuk. Dat geeft het programma nog meer waarde.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 309    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *