Jessie heeft Merel ingeruild voor een andere vrouw

Jessie heeft Merel ingeruild voor een andere vrouw

Jessie was enkele weken geleden nog samen met Merel in Utopia 2 maar inmiddels is dat niet meer. Jessie lijkt Merel ingeruild te hebben voor een nieuwe vriendin. Die hij trakteert op een weekendje Parijs. Parijs, Saskia, het was geweldig. Echt onvergetelijk schrijft hij bij de romantische foto’s via zijn instagram pagina. Hoewel Jessie dolgelukkig is vinden haar volgens dat het best wel snel gaat allemaal. Gun je alle geluk van de wereld, maar ik weet nu wel zeker dat je totaal niks om Merel gaf. Goed gespeeld reageert een volger onder zijn status. En een ander schrijft, Hij heeft haar gebruikt om langer in het spel te blijven en weer iemand anders laat weten dat hij gelogen heeft toen hij het met kerst met haar uitmaakte.

Jessie laat uiteindelijk aan Shownieuws het volgende weten.  “Er zijn wat negatieve reacties, dat is jammer maar er zijn ook veel positieve reacties. Wat mensen niet weten is dat het al een poosje uit was met Merel voordat we dat op social media deelden. We hebben geen ruzie, maar zijn gewoon uit elkaar gegaan. Daarna heb ik inderdaad vrij snel een nieuwe liefde, maar waarom zou je wachten als het goed voelt? Mijn echte volgers willen mij zien lachen en die zijn dan ook blij voor me.” Binnenkort komt Jessie met nieuwe muziek en daar zal Saskia ook een rol in gaan spelen. Mijn nieuwe muziek gaat over de liefde in de breedste zin van het woord. Saskia zal te zien zijn in mijn nieuwe clip eindigt hij.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

ZERO TOLERANCE BELEID! Parijs, Saskia, het was geweldig. Echt onvergetelijk! ❤️ SWIPE ➡️

Een bericht gedeeld door Toffe Tony (@jessievandegraafofficial) op

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Jo at 08:48

    Goed zo Jessie !
    Je gaat er met deze Dame 500procent op vooruit ! ! ! !
    Nu nog zien te houden Jessie.
    Veel geluk jullie tweetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *