VIDEO: Hoe ziet het Utopia 2 terrein er nu uit?

VIDEO: Hoe ziet het Utopia 2 terrein er nu uit?

Sinds Utopia definitief gestopt is moet het terrein weer opgeruimd worden. Het terrein was immers gehuurd. Gerrit is erg actief op zijn instagram pagina en laat regelmatig van zichzelf horen. Zo is hij even gaan kijken bij het Utopia 2 terrein waar hij toch een aanzienlijke tijd gewoond heeft. In zijn korte filmpje wordt duidelijk dat er veel mensen aan het werk zijn om alles flink op te ruimen. Kijk hieronder het filmpje, best bijzonder…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *