John de Mol neemt Gouden Kooi villa weer terug in gebruik voor nieuw programma

In Eemnes staat de villa waar ooit het realityprogramma De gouden Kooi werd opgenomen. Dit pand is nog altijd van John de Mol en sinds afgelopen avond is deze villa weer in gebruik genomen. Namelijk voor het nieuwe programma, de opvolger van Utopia: Lang Leve de Liefde. Dit is een datingshow die elke werkdag vanaf 19:00 uur te zien is. De villa is hierbij opgedeeld in twee luxueuze appartementen, waarin singles minimaal 24 uur en maximaal vijf dagen met elkaar doorbrengen. De villa was eerder het decor van Koffietijd maar de afgelopen maanden flink verbouwd voor dit nieuwe programma. “Het doel van Lang Leve de Liefde is om mensen gelukkig te maken. In samenwerking met Relatieplanet doet het programma er dan ook alles aan om perfecte combinaties van vrijgezellen bij elkaar te zoeken. Als er een match is, kan het samenwonen beginnen.” Lang Leve De Liefde staat tegenover EenVandaag en RTL Boulevard. “Het idee was om een alternatief te bieden voor die twee programma’s die een totaal andere sfeer hebben. Dit is verzonnen door John de Mol en dit zat al een tijdje in zijn hoofd. Dat speelt dan tijdens besprekingen over wat de mogelijkheden zijn om de vooravond te versterken, want dat is nodig bij SBS 6“, vertelde Talpa-adviseur Erland Galjaard vorige week in Op1. Deze datingshow wordt voorafgegaan door de nieuwe Winston Gerschtanowitz-quiz 50/50. De nieuwe vooravond van SBS 6 ziet er nu als volgt uit:

  • 17.30 uur – Hart van Nederland
  • 18.00 uur – Shownieuws
  • 18.30 uur – 50/50
  • 19.00 uur – Lang Leve De Liefde
  • 19.30 uur – Man Bijt Hond
  • 20.00 uur – Lingo
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 44    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *