Rondje socials met de Utopianen

Rondje socials met de Utopianen

Hoe is het nu met de oud bewoners van Utopia? Door dit overzicht proberen we je een leuke inkijk te geven rondom de Utopianen in de buitenwereld. Wie is waarmee bezig? Dat lees je hier! Uiteraard houden we je zo nu en dan op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen rondom de oud bewoners. Kom dus af en toe even terug om een kijkje te nemen als je dat leuk vindt.

Adriaan & Jens
Adriaan en Jens zijn flink bezig met hun “vegan koken” vlogs. De twee bereiden verschillende gerechten voor en leggen dit vast in filmpjes. Zodat iedereen deze heerlijke gerechtjes ook kan maken. In hun laatste filmpje leggen de twee uit hoe je Veganistische stampot en jus maakt:

Shelley & Andrea
Shelley is druk bezig met haar toekomstplannen. Volgens haar gaan we nog veel meer van haar horen. Ze heeft een zakelijk gesprek gehad en het lijkt erop dat ze een eigen bedrijf gaat starten. Mogelijk iets wat met nagels te maken heeft. Maar dat is nog niet alles, ze heeft namelijk nog meer te melden. In een livestream met Andrea laten de twee weten samen te wonen in Den Haag.

Jessie, Romy & Cemal
Jessie plaatste op zijn instagram een oproep voor mensen die konden figureren in een nieuwe videoclip. Inmiddels is deze weer verwijderd van zijn pagina. Verder lijkt hij te genieten van zijn nieuwe vriendin en ziet hij oud Utopianen Romy en Cemal nog. Hij ging even langs bij Romy die inmiddels tegen het einde van haar zwangerschap loopt.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?

Een bericht gedeeld door Toffe Tony (@jessievandegraafofficial) op

Gerrit

Laat via zijn instagram weten dat hij gestopt is met roken. Hij voelt zich er knap beroerd door. Hij heeft last van misselijkheid, draaierigheid, hoofdpijn en steeds maar weer wakker worden. Hopelijk gaat het hem lukken om definitief te stoppen!

 

Hiske, Lotus & Merel
Hiske viert vandaag haar verjaardag! En dat doet ze met oud mede bewoners Merel en Hiske. Lotus lijkt haar nieuwe liefde weer gevonden te hebben. In het buitenland. En Merel timmert ook door aan haar toekomstplannen. Het DJ-en gaat ze ook in de buitenwereld gewoon mee door. Ze heeft een optreden gehad, Jessie zou aanvankelijk ook optreden maar heeft afgezegd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 45    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *