Ga jij naar RoastTopia?

Ga jij naar RoastTopia?

Boyd wil een groots evenement opzetten, RoastTopia genaamd. Dit doet hij samen met Jessie. Maar wat houdt RoastTopia nou precies in?

Op vijf februari geeft Boyd een nieuwe roast waarin hij zijn mening geeft over de bewoners. Het evenement is van 19:00 tot 22:00 uur. Boyd zal op ironische wijze de grenzen opzoeken en misschien zelfs over deze grenzen heen gaan. Uiteindelijk krijgen de bewoners ook de kans om zichzelf te verweren. Naast de bewoners zal er ook een bekende professional van buiten Utopia aanwezig zijn om de avond compleet te maken. Daar komt ook nog bij dat Boyd de garantie geeft dat er op deze avond niet opgetreden zal worden door andere bewoners. Dus geen Gebed Zonder End of zanger Jacco.

Voor het eerst ooit zijn er naast normale entreekaarten nu ook V.I.P.-kaarten. Met deze kaarten heb je de volgende luxe:

  • Transport van de poort tot aan de loods met een golfkar
  • Een rode loper
  • Fingerfood
  • Bediening aan jouw tafel door modellen
  • Een welkomsdrankje
  • Een aparte ‘exclusieve’ menukaart verzorgd door een externe partij

Lijkt het jou wat? Hier kun je kaartjes boeken, kosten voor dit evenement zijn €15,-

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *