Jessie wil het meubilair weggooien

Jessie wil het meubilair weggooien

De grote schoonmaak is nog altijd in volle gang, maar als het aan Jessie ligt blijft het niet bij schoonmaken. Buiten staat een grote container, en Jessie wil deze maar al te graag vullen met alle oude rotzooi uit Utopia. Volgens hem horen de banken ook bij deze oude rotzooi. Het lijkt hem een goed idee om samen ergens naartoe te werken, in dit geval naar nieuwe banken. Daarom vraagt hij aan een aantal bewoners of ze het goed vinden dat hij de banken weggooit. Na een aantal bevestigingen besluit Jessie de banken richting de container te brengen. Maar Karin, Kevin en ook Gina zijn het hier totaal niet mee eens.  Je gooit ook geen oude schoenen weg, voordat je nieuwe hebt reageert Gina. Ook Kevin denkt op deze manier. Hij wil nog ergens op kunnen zitten. Uiteindelijk komen ze tot een compromis. Jessie gooit drie banken weg. De overige banken blijven staan tot er nieuwe banken komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *