De loods krijgt een grote schoonmaak

De loods krijgt een grote schoonmaak

Eindelijk is dan bekend wat Boyd en Jessie van plan zijn. Er werd al gespeculeerd maar als er een busje het terrein op komt rijden met een aantal mannen wordt het wat duidelijker. De mannen behoren tot  een schoonmaakploeg. De bewoners hebben niet meteen door wat er gaande is als de mannen zich voorstellen. Maar dan verlost een van de mannen de groep uit hun lijden. De bedoeling is dat er een grote schoonmaak plaats gaat vinden. Dit gaat de schoonmaakploeg niet alleen doen, de bewoners moeten ook mee helpen. De groep reageert enthousiast en opgelucht. Dan is het tijd om aan de slag te gaan!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *