Bewoners speculeren over de vroege actie van Boyd en Jessie

Bewoners speculeren over de vroege actie van Boyd en Jessie

Jessie en Boyd hebben hun mede bewoners in alle vroegte gewekt. De twee hadden een mededeling voor iedereen waar je hier meer over terug kunt lezen. Het blijft een beetje een mysterie van wat er nou allemaal gaat gebeuren. Zo is Karin in de war door het nieuws. Ze is bang dat de loods alsnog deels gesloopt zal worden, maar Boyd stelt haar gerust door te zeggen dat ze er heel blij mee zal zijn. Kevin vermoedt op zijn beurt dat de loods een heel nieuw interieur krijgt. Met Karin bespreekt hij zijn vermoedens, na de mededeling van Boyd denkt ze dat Kevin zomaar eens gelijk zou kunnen hebben. Ramona vindt het allemaal wel spannend en is erg benieuwd wat er gaat gebeuren. Victoria en Gina zijn minder blij, de dames vinden het maar onzin.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Elly at 16:11

    En niemand protesteert????
    Onbegrijpelijk….
    Als er wordt gezegd…. spring in de sloot….. doen ze t ook….
    Moet hier niet over gestemd worden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *