Boyd drukt al vroeg op de zoemer voor een mededeling

Boyd drukt al vroeg op de zoemer voor een mededeling

Een nieuwe dag is aangebroken, het is nog vroeg en terwijl veel bewoners nog liggen te slapen drukt Boyd op de toeter. Als alle bewoners zich in de woonkamer hebben verzameld neemt Boyd het woord.

Hij begint over het idee van Jessie en hem om de loods helemaal plat te gooien en zo een nieuwe start te maken in het nieuwe jaar. Op dit idee zijn de heren teruggekomen, en dit gaat dan ook niet gebeuren. Maar we hebben een alternatieve sloopkogel geregeld voegt Jessie eraan toe. Het is de bedoeling dat iedereen gaat helpen, maar wat het precies is dat laten we nog even in het midden gaat Jessie verder. Boyd vult hem aan door te zeggen dat het vet wordt. De bewoners reageren verbaasd. Zo wil Rowena weten of ze haar spullen moet pakken. Jessie antwoordt hierop dat iedereen zijn of haar belangrijke spullen goed moet opbergen. De vertellen verder dat de groep een paar minuten heeft om zich klaar te maken. De bewoners gaan vervolgens snel uit elkaar om te douchen. Wordt vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *