Jessie en Boyd hebben truien ontwikkeld om te verkopen

Jessie en Boyd hebben truien ontwikkeld om te verkopen

Jessie en Boyd de ondernemers van Utopia hebben een aantal nieuwe truien ontwikkeld. De twee hebben hard gewerkt aan een nieuwe collectie die ze vandaag lanceerden. Het betreft “The Millionaires” lijn en de daarbij horende eerste twee truien. Met de titel De rijke stinkerd en upcoming millionaire. Vanaf nu zijn ze te bestellen via de Utopia webshop. En kosten maar liefst 30 euro. Verder is er nog een klein nieuwtje, de 360 graden camera’s zijn niet meer te gebruiken. Ze zijn verdwenen van de live stream. Gelukkig werkt de rest nog wel 🙂 Uiteraard komen we snel weer terug met meer Utopia nieuws. Volg ons op Twitter en Facebook zodat je helemaal op de hoogte blijft!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Petra at 23:08

    En ze denken werkelijk dat het zo simpel is om geld te genereren…. we bedenken gewoon weer een nieuwe tekst en de euro’s stromen binnen, sorry maar dat kan alleen Gerard Joling, om te gieren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *