Jacco wil toch niet bij de minimalisten horen

Jacco wil toch niet bij de minimalisten horen

De bewoners hebben met de nieuwe structuur allemaal een kant gekozen, maar Jacco lijkt niet helemaal tevreden.

Karin had gisteren een trui ontworpen en Jacco ziet daardoor ineens alle voordelen van de ondernemerskant. Tijdens de grote schoonmaak vandaag, laat hij aan Boyd weten dat hij zich zal gaan aansluiten bij de ondernemers. Ik denk dat ik als ondernemer meer tot mijn recht zou komen, dan als minimalist voegt hij eraan toe. Daarbij hebben de truien goed uitgepakt. Hier is Boyd het mee eens, maar een echt duidelijk antwoord geeft hij niet. Wat later bespreekt Boyd Jacco’s voorstel met Jessie. De twee staan niet te springen om dit idee. Daarbij is het voor Jacco niet mogelijk om met het idee van de truien over te stappen, de opbrengst hiervan zal nog steeds voor de minimalisten zijn. Maar een duidelijk besluit nemen de mannen nog niet. Zou het Jacco lukken om bij de ondernemers te horen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *