Utopiaan van het jaar Bas had meer steun van zijn mede bewoners verwacht

Utopiaan van het jaar Bas had meer steun van zijn mede bewoners verwacht

Bas is Utopiaan van het jaar 2016 zoals we inmiddels weten. Nadat hij zijn prijs in ontvangst heeft genomen had hij nog een kort interview met de Telegraaf. Dit vond plaats bij de laatste poort en hebben we op de streams dus niet kunnen zien. Bas liet weten dat hij meer steun had verwacht van zijn mede bewoners.

Bas laat weten dat de titel Utopiaan van het jaar verdiend voelt. Het jaar ervoor heb ik het bijna gehaald. En ik heb mij dit jaar een klein beetje ingehouden om ervoor te zorgen dat ik meer stemmen van binnen kreeg. Daar heb ik mij een beetje op verkeken maar gelukkig heb ik veel stemmen van buiten gehad waardoor ik toch gewonnen heb. Ik had meer stemmen van binnen verwacht. Dat vind ik jammer, ik ga nu minder rekening houden met binnen. Want door binnen heb ik niet gewonnen, wel door buiten. En voegt eraan toe dat hij teleurgesteld is door mensen die uiteindelijk niet op hem hebben gestemd. Er waren mensen die zeiden dat ze op mij zouden stemmen, dat hebben ze uiteindelijk niet gedaan legt hij verder uit. En dat laat ik ze dit jaar nog wel aan ze weten benadrukt hij. Voorlopig blijf ik nog in Utopia. Elke dag is anders en ik ben van plan te blijven totdat het stopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *