Discussie om een scheiding die ontstaat tussen minimalisten en ondernemers

Discussie om een scheiding die ontstaat tussen minimalisten en ondernemers

Nog wat nieuws van afgelopen avond, de nieuwe structuur brengt nogal wat discussie met zich mee. En met name tussen de scheiding van de minimalisten en de ondernemers.

De ondernemers hebben namelijk een eed afgelegd en dragen een speld om herkend te worden dat zij het geld verdienen. Dit stuit bij sommige bewoners tegen de borst, onder andere bij Romy. Aan Ramona vertelt ze dat ze bang is dat er een kloof ontstaat tussen de twee groepen. Hoewel er wel een scheiding op zakelijk gebied is getrokken, hoeft dit volgens haar niet te betekenen dat er ook een scheiding in het normale leven in Utopia ontstaat. Daarom wil ze dat er zo snel mogelijk een centraal komt, zodat de lucht geklaard kan worden. Het feit dat de ondernemers zich proberen te onderscheiden met een speld, zit mij totaal niet lekker voegt ze eraan toe. Maar dat is niet alles, een aantal bewoners gedragen zich gelijk anders. Ramona begrijpt wat Romy bedoeld maar laat weten dat ze zich geen zorgen hoeft te maken. De ondernemers en de minimalisten zullen met elkaar samen moeten werken, om een ideale Utopia te kunnen krijgen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *