Bas gaat de discussie met Jessie aan

Bas gaat de discussie met Jessie aan

De verrassing van Boyd en Jessie waar we gisteren over schreven, werd door velen bewoners als positief ervaren. Maar Bas zit het toch niet helemaal lekker.

En dat werd afgelopen avond wel duidelijk. Eergisteren hebben  de ondernemers namelijk een eed met elkaar afgelegd. Met deze eed beloofden de ondernemers om transparant naar elkaar toe te zijn. De verrassing snijdt compleet in deze belofte, volgens Bas. De schoonmaakactie had van tevoren overlegd moeten worden. Tijdens het opruimen ontstaat er dan ook een discussie tussen hem en Jessie. Jessie begrijpt niet waar Bas het over heeft. De eed ging niet over leuke verrassingen als deze voegt hij eraan toe. En je reactie is dan ook overdreven. Het is het domste wat ik ooit heb gehoord vervolgd hij mopperend terwijl hij wegloopt.Rob heeft de discussie ook gehoord en gaat het gesprek met Rob aan. Volgens hem is het een manier van Bas om zich van de ondernemers af te zetten. Hij zal waarschijnlijk binnenkort wel aangeven dat hij niet meer bij de bewoners wil horen. En daarna volgt Do en dan kan Jacco erbij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Nelleke at 11:45

    Waar is de emancipatie van de bewoners gebleven. Vrouwen zijn er voor de was, schoonmaak en het eten. De opmerkingen van hessie omtrent vrouwen” er zijn hier 8 vrouwen die kunnen toch best de was op de hand doen” ik viel van mijn stoel. Onbegrijpelijk dat de vrouwen zich in die rol laten drukken. De klok wordt héél véél jaren terug gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *