Rob en Billy zijn negatief over hun mede bewoners

Rob en Billy zijn negatief over hun mede bewoners

Rob is nu vaste bewoner van Utopia en afgelopen avond werd wel duidelijk dat sinds hij een paar dagen in Utopia verblijft er al wat irritaties bij hem zijn ontstaan.

Het is Rob namelijk iets opgevallen door een nieuwe structuur. Hij ergert zich vooral aan Bas en Do. De twee horen volgens hem niet bij de ondernemers thuis en zorgen voor veel discussies. Daarbij houden ze elkaar tegen, in plaats van dat ze elkaar helpen groeien voegt hij eraan toe. En Do heeft er een handje van om haar eigen wil door te drukken gaat hij verder. Ook klaagt hij over Rowena. Ook haar gedrag stoort bij de nieuweling. En dat besprak hij allemaal met Billy die zich er wel in kon vinden. Sinds het vertrek van Ruud, heb ik meteen besloten dat ik niet meer de schijn tussen mij en Rowena kan ophouden. Ik heb niks met die griet vervolgd ze. Rob voegt eraan toe dat Rowena veel stemmen kan verwachten van hem, Jessie en Boyd. Billy denkt dat Rowena het niet eens gaat halen tot de stemronde maar ik sluit mij anders volledig bij jou aan eindigt ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *