Rob kwaad omdat hij in de groene slaapkamer moet slapen

Rob kwaad omdat hij in de groene slaapkamer moet slapen

Gisteren waren de bewoners lang bezig met het verhuizen en “verbouwen” van de loods. Zo wordt de paarse kamer de nieuwe streatwear winkel. En dat betekend dat daar niemand meer kan slapen. En dat zorgt voor problemen. Billy gaat bij Jessie slapen maar Rob heeft nu geen slaapplek. En als hij eenmaal doorheeft dat de groene slaapkamer zijn nieuwe slaapplek wordt zorgt dat voor woede. Want volgens hem is er niet genoeg ruimte en wordt het allemaal te krap in de groene kamer. Daarom vertikt hij het om zijn bed erin te proppen. Hij vindt het belachelijk dat er zoveel bedden en spullen in één kamer. Ik ga het niet doen benadrukt hij met irritatie. Uiteindelijk weet Jessie Rob een beetje gerust te stellen. Door Jacco’s bed te verschuiven, passen de bedden van Boyd en Rob precies in de groene slaapkamer. Maar of Rob dit lang gaat volhouden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *