Billy en Jessie hebben ruzie over de post die Jessie eerder ontving

Billy en Jessie hebben ruzie over de post die Jessie eerder ontving

Een nieuwe dag is begonnen en het is vrij rustig te noemen in de mini samenleving. Voor Jessie begon de dag overigens goed, hij heeft post van het thuisfront mogen ontvangen. En daar is hij blij mee al slaat zijn stemming al snel om…

Billy heeft namelijk het gevoel dat er kritiek over haar in Jessie’s post staat. En het feit dat Jessie gevoelig is voor deze kritiek, irriteert haar nog veel meer. Ze merkt meteen aan Jessie dat hij zich anders gedraagt. Maar dat is volgens Jessie niet het geval, ik moet even laten bezinken van wat er allemaal geschreven staat legt hij verder uit. En voor mijn gevoel heb ik jou hiermee niet lastig gevallen. Daarna loopt hij weg en zegt dat hij haar niet begrijpt. Dit valt dan weer niet goed bij Billy en de twee krijgen ruzie. Ze lopen beiden naar buiten waar ze uiteindelijk hun eigen weg gaan. Je mag je handjes dichtknijpen met iemand zoals mij zegt Billy hem nog gefrustreerd na.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *