De ondernemers vergadering van 4 januari

De ondernemers vergadering van 4 januari

De ondernemers zijn vandaag weer bij elkaar gekomen. Om het een en het ander te bespreken aangezien de nieuwe structuur een feit blijkt te zijn.

Rob opent de vergadering en zegt dat hij graag wil bespreken waar de ondernemers op dit moment mee bezig zijn om geld te verdienen. Er wordt al snel een lijst opgesteld met de lopende activiteiten van de groep. Vervolgens is het tijd om nieuwe ideeën met elkaar te delen. De groep bespreekt nieuwe mogelijke producten en evenementen. Rob heeft zelf ook een aantal ideeën om de bv te spekken. Zo is hij van plan om als motivational speaker op te treden voor bedrijven. Ook is de nieuweling van plan om een zijn eigen koffiebonen te verkopen. De ideeën worden enthousiast ontvangen door de rest van de ondernemers. Dan neemt Boyd het woord en laat weten dat hij vindt dat de verkoop van truien op een andere manier moet. De groep besluit om maar één soort trui voor een bepaalde periode uit te geven en daarna de verkoop te stoppen. Vervolgens kan iemand anders het idee van zijn of haar trui uitwerken. Zo krijgen ze een exclusievere verschillende truienlijnen, waarbij de truien niet in elkaar snijden. Daarna worden overige taken verdeelt om de verzending van de producten te verbeteren. Jessie zal voortaan de klachten afhandelen en Do is verantwoordelijk voor de SEO en Ramona wil graag een handje helpen bij het versturen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *